«Спочатку забули про Олексія» - Зеленський виправив казус з кандидатом в мери Харкова

Четвер, 3 вересня 2020, 09:50
Партія «Слуга Народу» висунула кандидатом на пост мера Харкова голову ХОДА Олексія Кучера.
«Спочатку забули про Олексія» - Зеленський виправив казус з кандидатом в мери Харкова

Він був офіційно представлений кандидатом в мери обласного центру від президентської партії 2 вересня під час візиту Володимира Зеленського в Харків.

У процесі презентації команди ЗЕ-Місцевіх в гольф-клубі Superior ставить казус: забули представити кандидата від СН на посаду міського голови. Помилку довелося виправляти власно Президенту. Оскільки, з формальної точки зору, він не міг цього робити, Зеленський, покликавши на сцену заступника керівника парламентської Фракції «Слуг» харків’янина Павла Сушка, доручив це зробити йому. Нарешті гостям повідомили, що посаду мера виборюватиме губернатор Олексій Кучер.

Звертаючись до учасників презентації, Кучер тричі вибачився за те, що вибір припав саме на нього.

«Вибачте, але скажу. Я у відпустці, якщо що, - почав свій виступ Кучер. - До того, як обратися депутатом, я був, вибачте, затребуваним адвокатом. Коли надійшла пропозиція йти на вибори від команди Зеленського, я думав недовго. Хоча ще місяць тому я не розумів своїх колег, які йдуть в політику».

Ще раз вибачившись, що він розповідає про себе, губернатор заявив, що в нього є амбіції, бажання (стати мером) та прагнення до перемоги.

Також була представлена команда президентської політсили на місцевих виборах, запланованих на 25 жовтня. Балотуватися до місцевих рад будуть:

- чинний голова Чугуєва Галина Мінаєва,

- чинний голова Люботина Леонід Лазуренко,

- голова селищної ради Песочина Олег Чернобай,

- в.о. головного лікаря Харківської обласної клінічної лікарні Сергій Григоров,

- підприємець, колишній депутат Верховної Ради Роман Семенуха,

- віце-губернатор Харківщини Тетяна Єгорова-Луценко,

- активна учасниця команди Зеленського з 2018 року Вікторія Алексійчук,

- генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Субботін.

До речі, казус з кандидатом в мери під час візиту Зеленського до Харкова вчора був не єдиним. Перше запитання від ЗМІ до Президента стосувалося обласного онкоцентру і того факту, що його будівництво зараз заморозили. Президент відповів, що раніше не чув про онкоцентр взагалі. «Нічого не чув про стан онкологічного центру», - відповів Зеленський.

ФОТО KharkivToday

comments powered by HyperComments