На Харківщині відбулись спільні регіональні навчання з ліквідації надзвичайних ситуацій (ФОТО)

Понеділок, 14 вересня 2020, 10:23
12 вересня на базі полігону Міжрегіонального центру гуманітарного та швидкого реагування ДСНС України відбулись спільні регіональні навчання щодо ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру.
На Харківщині відбулись спільні регіональні навчання з ліквідації надзвичайних ситуацій (ФОТО)

Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

У навчаннях взяли участь оперативні підрозділи Головного управління ДСНС України у Харківській області, загони швидкого реагування Товариства Червоного Хреста з Харківської, Луганської та Дніпропетровської областей, співробітники Національної поліції та кінологи громадського руху “Щит”.

Головною задачею заходу стало вдосконалення злагодженості сил цивільного захисту та волонтерів під час виконання робіт з пошуку і рятування людей в зоні виникнення надзвичайних ситуацій. Дані тренування також допомогли учасникам вдосконалити свої вміння та навички з надання допомоги постраждалим при масштабних дорожньо-транспортних пригодах, пошуку і рятуванні постраждалих у техногенних завалах, пошуку заблукалих у лісах людей.

Керівний склад органів управління мав змогу удосконалити практику організації та проведення рятувальних робіт, координації дій всіх залучених служб.

Всі епізоди були організовані таким чином, що рятувальні роботи проводились в умовах, наближених до реальних. Тому всі учасники викладались максимально і показали досить високу підготовку.

 

 

comments powered by HyperComments