Статистика по COVID-19 на Харківщині довела кризову імпотенцію влади – Булах

П'ятниця, 18 вересня 2020, 08:21
Статистика захворюваності на коронавірус, що фіксують у Харківській області, красномовніше будь-яких заяв місцевої влади говорить про боротьбу з пандемією.
Статистика по COVID-19 на Харківщині довела кризову імпотенцію влади – Булах

Водночас у травні цього року депутат облради й член команди «Блок Світличної «Разом!» Дмитро Булах ініціював створення депутатської комісії облради для аналізу ситуації. Але, за його словами, тоді керівництво облради не підтримало пропозицію.

«Нікому не хочеться бути гінцем, який приносить погані звістки, нікому не хочеться нести відповідальність за провал. Пам'ятаю, як на початку епідемії губернатор дуже гостро ставився до того, що тільки він має надавати щоденні дані. Зараз такої завзятості немає. Результат на табло, як то кажуть. Стан управлінського хаосу – це не найкращий метод розв'язування складних, критичних завдань. Запам'ятайте цю ситуацію і робіть висновки для майбутніх виборів», – зазначив Дмитро Булах на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у Харківському лабораторному центрі не відкидають, що Харків може знову опинитись у «червоній» зоні карантину.

comments powered by HyperComments