Слобожанська митниця з початку року розглянула 260 запитів на публічну інформацію

Вівторок, 22 вересня 2020, 11:51
За 8 місяців 2020 року до Слобожанської митниці Держмитслужби надійшло 260 запитів на публічну інформацію. Із зазначеної кількості 241 запит надійшов в електронному вигляді.
Слобожанська митниця  з початку року розглянула 260 запитів на публічну інформацію

Запити стосувались кадрових та загальних питань. Зокрема запитували про наявність вакантних посад у митниці, про структуру митниці, щодо графіку роботи. Надходили й запити стосовно надання статистичної інформації про роботу митниці, митного оформлення тощо.

На всі запити митницею надаються відповіді у встановлений законодавством строк.

Слобожанська митниця Держмитслужби звертає увагу громадян, що зв’язку з запровадженими заходами з метою недопущення поширення коронавірусу, пропонуємо направляти запити на публічну інформацію на електронну поштову скриньку митниці : sb.post@customs.gov.ua

Крім того, можна відправляти на поштову адресу: 61003, м. Харків, вул. Короленка, 16-б

- факсом: (057) 731-31-13

- за телефоном: (057) 714-18-40

- в усній формі особисто посадовим особам сектору роботи зі зверненнями громадян та запитами на публічну інформацію відділу забезпечення роботи та документообігу Слобожанської митниці Держмитслужби.

Запит на отримання публічної інформації може бути подано в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку.

comments powered by HyperComments