COVID-19: Харків залишився «помаранчевим»

П'ятниця, 25 вересня 2020, 11:39
З 28 вересня Харків, Люботин, Богодухівський, Великобурлуцький та Зачепилівський райони Харківської області перебуватимуть у «помаранчевій зоні» епідемічного зонування.
COVID-19: Харків залишився «помаранчевим»

24 вересня Державна комісія з питань ТЕБ та НС оновила рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

У Харківській області немає жодного населеного пункту, що віднесений до «червоної» зони карантину. Проте «помаранчевих» місць на карті побільшало. Так, до «помаранчевої» зони карантину віднесли міста Харків і Люботин, а також Богодухівський, Великобурлуцький та Зачепилівський  райони.

 «Жовтий» рівень прийнято рішення встановити в: містах Ізюмі, Куп’янську, Лозовій, Первомайському та Чугуєві, а також у Балаклійському, Барвінківському, Валківському, Вовчанському, Дергачівському, Зміївському, Золочівському, Ізюмському, Кегичівському, Коломацькому, Красноградському, Краснокуцькому,  Лозівському, Нововодолазькому, Первомайському, Харківському, Чугуївському та Шевченківському  районах.

Нагадаємо, якщо середня кількість хворих перетне контрольний показник у 240 випадків на 100 тисяч населення, Харків може опинитися у червоній зоні.

comments powered by HyperComments