У Харкові суд оголосив у розшук засуджених за теракт біля Палацу спорту

П'ятниця, 25 вересня 2020, 13:56
Харківський апеляційний суд задовольнив клопотання прокурора про оголошення в розшук обвинувачених у справі про теракт біля Палацу спорту.
У Харкові суд оголосив у розшук засуджених за теракт біля Палацу спорту

Таке рішення суд ухвалив 25 вересня, повідомляє Суспільне з посиланням на представника потерпілих у справі Олега Головкова.

"В рішенні суду було передбачено, що вони повинні повідомляти суд та органи досудового слідства про зміну свого перебування. Вони не зробили цього першого обов'язку, не повідомили ні суд, ні прокуратуру, в судове засідання не з'явилис", — сказав Головков.

Захист обвинувачених з рішенням не погоджується. Адвокат одного з обвинувачених Дмитро Тихоненков повідомив, що його підзахисний Віктор Тетюцький не прибув через карантин.

Суд оголосив резолютивну частину ухвали. Засідання відбувалося без преси через карантин.

Нагадаємо, 28 грудня Фрунзенський райсуд Харкова оголосив приговор трьом обвинуваченим у скоєнні теракту біля харківського Палацу спорту у 2015 року. «Суд визнав Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцкого і Сергія Башликова винними в скоєнні теракту, який забрав життя п'ятьох людей, і засудив їх до довічного ув'язнення з повною конфіскацією майна. При цьому суд змінив запобіжний захід з арешту на особисте зобов'язання, так як підсудні потрапили в список на обмін військовополонених», - йдеться у повідомлені.

 

comments powered by HyperComments