Стрілянина в центрі Харкова: поранена жінка (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 25 вересня 2020, 18:07
Подія сталася біля Будинку проєктів на проспекті Науки. Для розшуку та затримання зловмисника у місті введено в дію поліцейську операцію «Сирена».
Стрілянина в центрі Харкова: поранена жінка (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомили у прес-службі НП, в результаті події 38-річна потерпіла отримала поранення руки. Зараз вона доставлена до лікарні. Нападник зник з місця скоєння злочину на автомобілі «BMW», що належіть жінці.

Інформація про звуки пострілів поблизу станції метро «Наукова» надійшла до поліції близько 13:05. На місце події терміново прибули керівництво обласного главку поліції, слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, працівники оперативних підрозділів, пересувна криміналістична лабораторія.

Попередньо з’ясовано, що невідомий вчинив напад на жінку, поранив її з невстановленої зброї та зник на автомобілі потерпілої. Через деякий час автівку було знайдено на вулиці Минській. Можливо, зловмисник пересів на інший транспортний засіб.

Зараз поліцією Харкова вживається комплекс необхідних заходів для встановлення місця знаходження нападника.

Слідчим відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Усі обставини злочину встановлюються.

 

comments powered by HyperComments