Катастрофа літака під Харковом: свідок трагедії врятував двох військових (ВІДЕО)

Субота, 26 вересня 2020, 11:03
Водій автомобіля, який був першим на місці катастрофи літака АН-26, загасив з вогнегасника і надав першу допомогу двом військовим.
Катастрофа літака під Харковом: свідок трагедії врятував двох військових (ВІДЕО)

Про це в коментарі NEWSONE повідомив інший свідок трагедії, підполковник поліції, заступник начальника Куп'янського райвідділу, начальник кримінальної поліції Олег Нагайцев.

За його словами, він їхав до Харкова і одним з перших побачив момент катастрофи. Поліцейський одразу ж подзвонив в ДСНС і поліцію. Також він повідомив, що інший очевидець трагедії, Ярослав Тарасов, надав допомогу двом постраждалим.

«Я повідомив в ДСНС і в поліцію на 102. Після чого я бачив, як хлопець загасив з вогнегасника військового хлопчика і надав йому першу допомогу. І другого також. Він бачив, як пролітав літак і саме падіння. Він (літак – ред.) без малого не зачепив його машину. Його звуть Ярослав Тарасов», - розповів він.

Нагадаємо, 25 вересня ввечері на Харківщині зазнав аварії літак Повітряних Сил Збройних Сил України Ан-26Ш. У розбитому літаку знаходилися 27 чоловік. З них 7 - офіцерів та 21 курсант, політ здійснювався в рамках освітньої програми.

 

comments powered by HyperComments