Вцілілий в авіакатастрофі Ан-26 курсант розповів про останні хвилину польоту

Середа, 30 вересня 2020, 13:48
Курсант В‘ячеслав Золочевський, який єдиний вижив після падіння Ан-26 поблизу Чугуєва Харківської області, допоміг слідчим встановити події, що передували катастрофі.
Вцілілий в авіакатастрофі Ан-26 курсант розповів про останні хвилину польоту

Як пише Інтерфакс-Україна з посиланням на керівника управління ГСУ ДБР Ярослава Льошенко, показання курсанта допомогли слідству в тому числі встановити розміщення екіпажу.

«Перш за все, ми маємо враховувати психологічний стан цієї людини. Невідкладно з ним проведені необхідні слідчі дії, встановлені особливості і деталі події, яка мала місце. З'ясувалося питання розміщення екіпажу - хто де перебував ... Його свідчення на даний момент важливі більше в тому, хто де сидів, щоб ми хоча б приблизно орієнтувалися з метою ідентифікації тіл загиблих, а також для прискорення процедури передачі тіл родичам», - розповів

Він зазначив, що свідчення курсанта мають велике значення для слідства. «Він у нас основний свідок», - додав керівник управління.

Льошенко зазначив, що свідчення курсанта дозволили встановити події, які передували катастрофі. «В даний час ми не можемо розголошувати їх», - додав він.

 

comments powered by HyperComments