Службовий собака Слобожанської митниці виявив наркотики в електропічці (ФОТО)

Понеділок, 5 жовтня 2020, 14:38
Напередодні, в митному пункті пропуску “Гоптівка” Слобожанської митниці Держмитслужби, за орієнтуванням СБУ в Запорізькій області, під час митно-прикордонного огляду було виявлено чоловіка, який переміщував наркотичну речовину, за зовнішніми ознаками схожу на “метадон”, вагою близько 350 грам.
Службовий собака Слобожанської митниці виявив наркотики в електропічці (ФОТО)

Легковий автомобіль під керуванням громадянина України, прямував з м. Одеса до РФ через зону митного контролю пункту пропуску “Гоптівка”. При проведенні письмового декларування, вищевказаний громадянин  заявив про відсутність  будь-якої зброї, боєприпасів та наркотичних речовин, які заборонені до переміщення через митний кордон України.

  Але під час огляду багажного відділення автомобіля, службовий собака Слобожанської митниці Держмитслужби Ів Сен Лоран, який натренований на пошук наркотичних речовин, спрацював на картонну коробку з написом “Піч електрична “SATURN”, що знаходилась в багажнику авто.

В ході проведення огляду речей громадянина  з залученням технічних  засобів митного контролю,  всередині конструкційних порожнин  електропечі “SATURN”, було виявлено прозорий  пакет з  пакунками червоного поліетилену з речовиною білого кольору. Приблизна вага брутто - 350 грам. 

 Зі слів чоловіка, дану картонну коробку з написом “Піч електрична “SATURN” , він узяв з собою на прохання третьої особи у м. Одеса.

 Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого  частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

 

comments powered by HyperComments