Кучер використав для реклами на YouTube відео з церемонії прощання з загиблими у катастрофі Ан-26

Четвер, 8 жовтня 2020, 17:47
Голова Харківської ОДА Олексій Кучер запустив на YouTube рекламу з церемонії прощання із загиблими під час аварії Ан-26, яка відбулась на площі Свободи 6 жовтня.
Кучер використав для реклами на YouTube відео з церемонії прощання з загиблими у катастрофі Ан-26

Як повідомляє APnews, Кучер завантажив це відео вже після церемонії - приблизно о 22:00 7 жовтня і запустив «Рекламу» на нього.

«Зазвичай, на платформі Youtube автори роликів запускають рекламу, щоб охопити більшу кількість глядачів і переглядів свого відео. І, звичайно ж, це автору варто певних грошей», - йдеться у повідомленні.

Скільки на «розгін» цього відео витратив Кучер - невідомо. Як і те, з якої причини саме його він вирішив «рекламувати». Однак вже зараз видно, що результат є. Саме це відео вийшло на його каналі 17 годин назад і набрало 33 тисячі переглядів, в той час як відео, завантажене приблизно в той же час, набрало 44 перегляду.

Нагадаємо, 6 жовтня на майдані Свободи у Харкові відбулася церемонія прощання з курсантами Харківського національного університету повітряних сил та членами екіпажу літака Ан-26, що зазнав аварії у Чугуєві.

comments powered by HyperComments