У Лозовій на парковці поблизу житлової багатоповерхівки спалили авто кандидата у мери (ФОТО)

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 12:47
9 жовтня о 02:52 до чергової частини Головного управління ДСНС у Харківській області надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Lexus RХ 350», що був припаркований на парковці біля житлового будинку 4а, 4-го мікрорайону м. Лозова в Харківській області.
У Лозовій на парковці поблизу житлової багатоповерхівки спалили авто кандидата у мери (ФОТО)

До місця виклику виїхало 1 відділення служби порятунку на автоцистерні, повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області

На момент їх прибуття вогнем був охоплений моторний відсік та салон автомобілю на площі близько 6 кв.м. Також від пожежі постраждали ще 2 автомобілі “ВАЗ-2103” та “Toyota Camry” які було припарковані біля згорілого автомобіля.

О 03:04 пожежу було локалізовано, а о 04:00 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

У відділі комунікації поліції Харківської області повідомили, що на місце виїжджали слідчо-оперативна група районної поліції та працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Відомо, що чоловік власниці транспортного засобу «Lexus RX» є кандидатом на посаду міського голови. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі. 

 

comments powered by HyperComments