В Харківських школах та дитсадках тривають «Тижні безпеки життєдіяльності» (ФОТО)

Вівторок, 13 жовтня 2020, 10:28
Починаючи з 1 жовтня у рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності в навчальних закладах Холодногірського району міста Харкова проводяться заходи направлені на навчання дітей правилам особистої безпеки та дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
В Харківських школах та дитсадках тривають «Тижні безпеки життєдіяльності» (ФОТО)

Дані заходи проводяться з дотриманням усіх карантинних норм, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області.

Співробітники служби з надзвичайних ситуацій, як у навчальних закладах, так і на території пожежно-рятувальних частин проводять теоретичні та практичні заняття з пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Також співробітники ДСНС демонструють дітям технічні можливості пожежних та аварійно-рятувальних автомобілів, рятувального обладнання.

В свою чергу вихователі дитсадків та вчителі у школах проводять для дітей різноманітні конкурси та вікторини на тематику пожежної та техногенної безпеки, а також порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Крім того рятувальники в навчальних закладах оголошують умовну пожежу, під час якої учні та педагоги повинні організовано евакуюватись з приміщень на вулицю.

 

comments powered by HyperComments