Скоробагач – голові Харківської ОДА: Ваша робота провалена

Четвер, 15 жовтня 2020, 20:48
На сесії харківської облради 15 жовтня виникла перепалка між головою ХОДА Олексієм Кучером та заступником голови облради Володимиром Скоробагачом.
Скоробагач – голові Харківської ОДА: Ваша робота провалена

Як повідомляє Depo.Харків, Скоробагач звинуватив ХОДА у провалі роботи по боротьбі з COVID-19.

«Робота провалена, однозначно. І все, що ви говорите, що в майбутньому будете робити, - це все х@рня чистої води. Відписка. Я вважаю, що потрібно вживати рішучих заходів, створити штаб. Нехай його очолить губернатор нашої області», - сказав він.

Взявши слово у відповідь Кучер так само емоційна відповів, що прикладів хаосу у Департаменті охорони здоров'я ХОДА ніхто навести не може і в свою чергу звинуватив депутатський склад облради за бездіяльність протягом їх каденції.

«Х@ню ви зараз городите. Тому що ніяких немає абсолютно конкретних прикладів, які б говорили про те, що в нас у департаменті хаос. Що ви робили 5 років, щоб була інша ситуація? Ніхера не робили разом із Булахом напару. Тепер ви починаєте тут комусь пред’являти претензії», - сказав він.

Втручання в діяльність незалежних антикорупційних організацій і громадських активістів є неприпустимим, сказано в коментарі «Блоку Світличної «Разом!» на сторінці в Facebook у відповідь на наміри окремих депутатів Харківської облради ухвалити звернення до НАЗК та ГУ Національної поліції в Харківській області відносно депутата Дмитра Булаха «щодо ознак та фактів реального конфлікту інтересів і використання депутатського мандату в корисливих цілях чи особистих інтересах».

comments powered by HyperComments