Блок Світличної «Разом» вимагає від правоохоронців негайно відреагувати на появу брудного піару - заява політсили

Субота, 17 жовтня 2020, 18:37
У Харкові Комітет виборців фіксує провокації та чорний піар проти блоку Світличної.
Блок Світличної «Разом» вимагає від правоохоронців негайно відреагувати на появу брудного піару - заява політсили

Факти використання чорного ПР Комітет виборців приводить на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

В свою чергу, в політсилі повідомили, що ще три доби тому повідомили правоохоронцям про розповсюдження неправдивої інформації, направленої на дискредитацію Блока Світличної.

Представники Блока Світличної вимагають від правоохоронців негайно розпочати кримінальне провадження, знайти замовників, організаторів та виконавців брудної провокації та притягнути їх до кримінальної відповідальності.

Як йдеться у заяві політсили, відсутність реакції правоохоронців може свідчити про про залучення представників влади та правоохоронних органів

«Партія «Блок Світличної «Разом!» висловлює глибоке занепокоєння фактами використання проти неї чорних політичних технологій і вимагає від правоохоронних органів не уникати своїх прямих обов’язків, а зробити все, щоб вибори на Харківщині відповідали міжнародним стандартам та діючому законодавству України», - йдеться у заяві.

У ч. 13 ст. 57 Виборчого кодексу України забороняється виготовлення та поширення друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, що не містять відомостей про підприємство, яке здійснило друк, тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника таких матеріалів.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться через тиждень, 25 жовтня.

comments powered by HyperComments