«Міськрада, так міськрада»: кандидат у мери Харкова Ігор Черняк кличе Кучера і Фельдмана на дебати (ВІДЕО)

Неділя, 18 жовтня 2020, 07:52
Кандидат у мери Харкова від Блоку Світличної «Разом!» Ігор Черняк запрошує усіх своїх конкурентів на передвиборчі дебати.
«Міськрада, так міськрада»: кандидат у мери Харкова Ігор Черняк кличе Кучера і Фельдмана на дебати (ВІДЕО)

Про це він зняв відеоролик і розмістив його у Фейсбуці. Супроводивши його текстовим месседжем:

«До виборів залишився тиждень. Борди, ролики, листівки. Знову ролики. І знову – борди, борди, борди! У кого вони є звичайно. А де розмова по суті? Де обговорення програм? Де конкуренція ідей і підходів? Де діалог і дискусія, врешті решт? В усьому цивілізованому світі це називається словом «дебати». Саме на дебатах вирішуються долі держав і партій. Саме дебати допомагають людям визначитися і розібратися. Саме дебати – це must будь-яких виборів!» – переконаний Ігор Черняк.

А у Харкові за тиждень до виборів – тиша, відзначає кандидат.

«І якщо з Геннадієм Кернесом все зрозуміло, і в його випадку є об'єктивні причини, то що інші кандидати?» – далеко не риторично запитує Ігор Черняк.

Допоки попередню згоду подебатувати дали тільки Олександра Нарижна і Микита Соловйов. На думку Ігоря Черняка, вийшла б цікава дискусія і з Олегом Абрамічевим, і з Олександром Фельдманом.

«І окремо звертаюся до Олексія Кучера. Як до кандидата від президентської партії «Слуга Народу». Адже всі ми пам'ятаємо, як Володимир Зеленський і Петро Порошенко дебатували на «Олімпійському»! То що, Олексіє Володимировичу, за заповітами Володимира Олександровича жити будемо? Або тільки тепла ванна з готовими питаннями і спеціальними співрозмовниками?» – недвозначно запитує Ігор Ченяк.

«Стадіон, так стадіон! Міськрада, так міськрада! Дебати, так дебати!» – закликає кандидат на посаду Харківського міського голови Ігор Черняк.

comments powered by HyperComments