Поліція відкрила кримінальне провадження через розповсюдження чорного піару проти «Блоку Світличної «Разом»

Неділя, 18 жовтня 2020, 16:56
У Харківській області поліція відреагувала на появу брудного піару проти одного з учасників виборчого процесу – «Блоку Світличної «Разом».
Поліція відкрила кримінальне провадження через розповсюдження чорного піару проти «Блоку Світличної «Разом»

Олександр Абрамов

Про це пише Depo.Харків з посилання на голову Харківської обласної організації партії «Блок Світличної «Разом» Олександра Абрамова.

Він повідомив, що вчора, 17 жовтня, до Ізюмського відділу поліції була подана заява про те, що на території Ізюму невідомі особи розповсюдили агітаційні матеріали у формі газет та листівок, що містять неправдиву інформацію, яка шкодить репутації політичної партії «Блок Світличної «Разом»

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 157 КК України (перешкоджання здійсненню виборчого права).

Про те, що проти «Блока Світличної» готується провокація представники партії заявили у Головне управління Нацполіції Харківської області ще 15 жовтня, але реакції правоохоронців не було. Вчора з'явилися вже самі листівки. Тобто бездіяльність поліції по суті дала можливість здійснитися злочину, вважає Абрамов.

«15 числа ми вже знали, що буде провокація, нам уже розповіли небайдужі харків’яни, що готується «чорнушний вкид». Ми з цього приводу 15 жовтня віднесли заяву. Я написав заяву до Нацполу області та відніс її туди власноручно. Судячи з усього, нічого не робили. Бо 17 жовтня таке спливло. І ми вже в Ізюмі написали з цього приводу заяву, а також донесли інформацію щодо події до «Опори» та зв’язалися з ОБСЄ», - сказав Абрамов.

За інформацією одного з Telegram-каналів, замовником брудного піару проти «Блока Світличної» є екс-помічник Пшонки та «контрабандист» Вадим Слюсарев та його покровитель з Офісу Президента - Сергій Трофімов.

«У поширюваної «чорнухи» фігурують іноземні кампанії і іноземні громадяни та за нашою інформацією через це може статися великий міжнародний скандал, який особисто вдарить по Зеленському», - пише «Резидент».

Нагадаємо, про початок кампанії «чорного піару» проти блоку Світличної вчора, 17 жовтня, повідомили у Комітеті виборців України.

comments powered by HyperComments