Баки для сміття, поїздки у парк Горького та висадка дерев: як на Харківщині окремі кандидати займаються «благодійністю»

Середа, 21 жовтня 2020, 18:12
На Харківщині окремі кандидати в депутати місцевих рад та на посади міських голів напередодні місцевих виборів долучалися до різних благодійних акцій.
Баки для сміття, поїздки у парк Горького та висадка дерев: як на Харківщині окремі кандидати займаються «благодійністю»

Такі випадки зафіксували спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА за результатами аналізу інформації у відкритих джерелах.

Так, голова Дергачівської РДА Володимир Усов зробив репост публікації директорки КЗ “Дергачівський ліцей №3” Олени Калашник. В публікації йдеться, що сучасні попереджувальні знаки «Увага, діти йдуть до школи!», які були встановлені у Дергачах, з’явилися завдяки кандидату у міські голови від місцевого осередку партії “Слуга народу” Костянтину Жидкову.

Кандидат у депутати Дергачівської міськради В’ячеслав Фісун на своїй сторінці у Facebook повідомив про встановлення нових сміттєвих баків за підтримки їхньої партії

“Програма Константина Жидкова 12 кроків вже працює! Пілотні проекти по сортуванню сміття запущені ! Сьогодні встановлено новенькі баки на Центральній ( коло магазину 15)! І це тільки початок!”, - йдеться у повідомленні.

16 жовтня на офіційному сайті партії “Блок Кернеса - Успішний Харків” повідомили, що представники цієї політичної сили допомагають з поїздками дітей в харківський парк імені Горького.

“Активісти «Блоку Кернеса - Успішний Харків» провели спільну акцію з благодійним фондом «Дія». У Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького вони організували дозвілля для дітей з інвалідністю та їх батьків”, - йшлося у повідомленні на сайті. 

У той ж день на сторінці у Facebook цієї партії з’явився допис, що в смт Бабаї Харківського району з ініціативи кандидатів у депутати Височанського селищної ради від «Блоку Кернеса - Успішний Харків» Тетяни Магерках, Юрія Мамона, Євгенія Марченко та Юрія Ткаченко відновили зруйнований «Вербний колодязь».

19 жовтня на сторінці у Facebook “Слуга Народу - Харківщина” з’явився допис, що за підтримки цієї партії триває екоакція «Озеленення України» з відновлення лісів на Харківщині.

“На підтримку масштабної екоакції кандидатка у депутати Харківської міської ради Міла Ніколаєнко та народна депутатка України Анна Колісник, разом з іншими представниками команди «Слуги Народу», висадили сотні саджанців дуба звичайного на площі 1 гектар у лісовому фонді Васищевського лісництва Жовтневого лісгоспу” - йшлось у повідомленні.

Директорка КЗ “Козачолопанський ліцей” Тетяна Дударєва на своїй сторінці у Facebook подякувала кандидату на посаду Дергачівського міського голови Вячеславу Задоренку по фінансування поїздки у Feldman Ecopark на “бал хризантем”.

“Традиційна поїздка нашого дружнього колективу на бал хризантем. Дякуємо Вячеславу Задоренко за фінансову підтримку нашого відпочинку”, - написала Дударєва.

Сторінка “Команда Олександра Полякова” 6 жовтня опублікувала допис про дарування оргтехніки. 

“Сьогодні голова ГО "Фонд розвитку Яковлівської сільської ради", представник оновленої команди ВО "Батьківщина" у Лозівській ОТГ Євген Яценко передав дитсадку Яковлівського ліцею дуже необхідний закладу принтер”, - йдеться у допису. 

Олександр Поляков та Євген Яценко - кандидати в депутати Лозівської міськради від місцевого осередку партії “ВО “Батьківщина”.

16 жовтня сторінка “Оппозиционная Платформа - За Жизнь. Харьков” у Facebook опублікувала інформацію, що щорічний чемпіонат з дзюдо, кікбоксингу, самбо і художньої гімнастики пройшов за підтримки і організації членів ОПЗЖ Сергія Данило, Максима Прядко, Саїд Джавіда, Артура Северинова і Євгена Андрійчука. 

comments powered by HyperComments