В «день тиші» харків'яни заявили в поліцію про білборди та агітацію

Неділя, 25 жовтня 2020, 09:20
У поліцію Харківської області 24 жовтня, в «день тиші», надійшло 73 повідомлення про порушення виборчого законодавства.
В «день тиші» харків'яни заявили в поліцію про білборди та агітацію

Зокрема, 24 жовтня з 7:30 до 8:30 в Люботинський відділення поліції надійшло 20 повідомлень про те, що на вулицях міста розміщена і проводиться передвиборна агітація від кандидатів кількох партій. Під час перевірки інформація не знайшла свого підтвердження.

24 жовтня о 10:16 в Дергачівський відділ надійшло повідомлення від прудянського сільського голови. Жінка розповіла, що в районі будинку по вулиці Магістральної в місті Дергачі глава адміністрації Дергачівського району та в.о. Дергачівського міського голови нібито зібрали громадян на території місцевого ринку і проводять агітацію за кандидата на посаду глави Дергачівської об'єднаної територіальної громади. Поліція виїхала на місце, однак не виявила порушень виборчого законодавства. Заявник в телефонній розмові повідомила, що в поліцію звернулася передчасно, не розібравшись в ситуації. Від написання заяви жінка відмовилася, претензій ні до кого не має.

У Липецьке відділення поліції о 11:11 звернувся 30-річний харків'янин. Він заявив про те, що вздовж траси між селами Циркуни і Руські Тишки встановлено близько 10 білбордів із агітацією від однієї з політичних партій.

Інформація зареєстрована в Єдиному журналі обліку заяв та повідомлень територіальних підрозділів поліції. Проводиться перевірка. Водночас в поліції відзначили, що частина повідомлень не підтвердилася.

comments powered by HyperComments