Митниця пропонує надсилати запити в електронному вигляді

Четвер, 29 жовтня 2020, 15:18
У зв’язку з запровадженими заходами з метою недопущення поширення коронавірусу, Слобожанська митниця Держмитслужби пропонує направляти запити на публічну інформацію на електронну поштову скриньку митниці: sb.post@customs.gov.ua
Митниця пропонує надсилати запити в електронному вигляді

Слобожанська митниця Держмитслужби на зв’язку - з початку року розглянуто 265 запитів на публічну інформацію
За 9 місяців 2020 року до Слобожанської митниці Держмитслужби надійшло 265 запитів на публічну інформацію. Із зазначеної кількості 245 запитів надійшло в електронному вигляді.

Запити стосувались кадрових та загальних питань. Зокрема запитували про наявність вакантних посад у митниці, про структуру митниці, щодо графіку роботи. Надходили й запити стосовно надання статистичної інформації про роботу митниці, митного оформлення тощо.

На всі запити митницею надаються відповіді у встановлений законодавством строк.

У зв’язку з запровадженими заходами з метою недопущення поширення коронавірусу,  Слобожанська митниця Держмитслужби  пропонує направляти запити на публічну інформацію на електронну поштову скриньку митниці: sb.post@customs.gov.ua

Крім того, можна відправляти на поштову адресу: 61003, м. Харків, вул. Короленка, 16-б

- факсом: (057) 731-31-13

- за телефоном: (057) 714-18-40

- в усній формі особисто посадовим особам відділу організаційного забезпечення, роботи зі зверненнями громадян та запитами на публічну інформацію управління організаційно-інформаційного забезпечення Слобожанської митниці Держмитслужби.

Запит на отримання публічної інформації може бути подано в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку.

comments powered by HyperComments