Нове карантинне зонування: Харків залишається «червоним»

П'ятниця, 6 листопада 2020, 15:52
До «червоної» зони увійшли 4 міста та 8 районів Харківської області.
Нове карантинне зонування: Харків залишається «червоним»

Відповідне рішення ухвалили 6 листопада на Державній комісії ТЕБ та НС, повідомили у прес-службі ХОДА.

Так, згідно з рішенням відповідної комісії, з 9 листопада до «червоної» зони, окрім міста Харків та Богодухівського та Золочівського районів, увійшли міста Лозова, Первомайський та Чугуїв та райони: Барвінківський, Валківський, Зачепилівський, Коломацький, Чугуївський та Шевченківський.

За пропозицією ХОДА у «червоній» зоні дозволено роботу закладів харчування до 22:00, але з підвищеним контролем за дотриманням протиепідемічних заходів.

За інформацією директорки ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України» Любові Махоти, епідеміологічна ситуація на території області продовжує загострюватись.

«Інтенсивність епідпроцесу зростає як в місті Харкові, так і у районах області. У Харкові за останні два тижні темп приросту склав 11,5%, зареєстровано 6457 випадків (67,7% від загальної кількості зареєстрованих за цей період), показник на 100 тисяч населення - 452,63», - розповіла Любов Махота.

Згідно з її даними темп приросту у районах області складає 24,3%. Середній показник на 100 тисяч населення - 379,8. Райони, де показник вищий за 320 осіб на 100 тисяч населення, віднесено до червоної зони.

comments powered by HyperComments