«Музика повинна викресати вогонь з сердець»: МАСО «Слобожанський» запрошує харків’ян у подорож за грані романтики

Понеділок, 9 листопада 2020, 17:25
У Будинку Алчевських 13 листопада відбудеться концерт «За гарнню романтики», у якому прозвучать твори Моцарта, Бетховена та Брамса.
«Музика повинна викресати вогонь з сердець»: МАСО «Слобожанський» запрошує харків’ян у подорож за грані романтики

«У другому відділенні почуєте, як транскрипція Шенберга розширює рамки оркестрового звучання романтичних гармоній Брамса у стилі композиторів XX століття. А супроводять вас у цей дивовижний світ видатні музиканти: Даніїл Австріх (диригент, Німеччина) та Сергій Дворніченко (кларнет, США)».

у відділенні
Л. Бетховен, “Іменинна увертюра", до мажор, op.115.
В.А. Моцарт, Концерт для кларнета з оркестром, ля мажор, KV 622.

у відділенні
Й. Брамс, Фортепіанний Квартет №1 соль мінор, в транскрипції для симфонічного оркестру А. Шенберга.

Диригент – Даніїл АВСТРІХ (Німеччина). Музикант здобув світове визнання, як скрипаль-віртуоз. Але, минулого року, концертом в Харкові розпочалася його диригентська кар’єра. Притаманне маестро глибоке відчуття музики та високий професіоналізм стали головними передумовами його популярності, вже як диригента.

Сергій ДВОРНІЧЕНКО, кларнет (США) - лауреат числених міжнародних конкурсів, выпускник Оберлінської консерваторії та Єльського университету, викладач кларнета в East-West Music School та Luzerne Music Center (New York).

Молодіжний академічний симфонічний оркестр «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» - унікальний та єдиний в Україні музичний колектив такого типу, в якому працюють найталановитіщі молоді музиканти з усієї країни.

Чекаємо на вас 13.11 о 18.30 у Будинку Алчевських (вул. Жон Мироносиць, 13)

Квитки у касі оркестру. тел: (057)706-17-16 (10:00-17:30, перерва 13:00-14:00)

або на сайті інтернет-білет 

ЗВУК ЖИВИЙ!

 

comments powered by HyperComments