Син Кернеса не в курсі про відмову нирки у мера Харкова

Субота, 12 грудня 2020, 13:06
Син мера Харкова Геннадія Кернеса Кирил спростував інформацію про погіршення здоров'я його батька.
Син Кернеса не в курсі про відмову нирки у мера Харкова

«Не повинен повернутися, а повернеться, але напевно сказати дату не можу, лікарі вирішуватимуть. У мене немає такої інформації про відмову нирки. Нічого вам сказати не можу. Останній раз тиждень тому розмовляли. Це наші сімейні справи. Насилу, але каже, скоро повернеться до Харкова», – повідомив телеграм-канал Netipichnyi_Kharkov, посилаючись на Кирила Кернес.

Нагадаємо, за останніми даними, які 11 грудня поширив друг Кернес бізнесмен Павло Фукс, у мера повністю відмовила друга нирка. «Зараз Кернес знаходиться на стовідсотковому діалізі. На наступному тижні будемо розуміти, чи дадуть лікарі дозвіл на його планове повернення у Харків», – прокоментував Фукс виданню «Страна».

Цей факт підтверджують і в пресслужбі мерії. Директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що спілкувався з дружиною мера:

«Так, я розмовляв з Оксаною (Гайсинською - ред), Це його колишня дружина, яка досі є близькою людиною. У нього не працюють обидві нирки. Зараз він на гемодіалізі. Лікарі поки прогнозів не дають. Але він живий і на гемодіалізі», - повідомив Сидоренко.

Нагадаємо, що Геннадій Кернес знаходиться на лікуванні в Німеччині. Про його реальний стан здоров'я ходять дуже суперечливі чутки. Оточення мера стверджує, що він йде на поправку і має повернутися в Україну в кінці грудня.

comments powered by HyperComments