"Ми вистояли завдяки харківським медикам, педагогам і підприємцям". Про що розповіла губернаторка у привітанні з Новим Роком

Середа, 30 грудня 2020, 16:01
Голова облдержадміністрації Айна Тимчук привітала містян та мешканців Харківщини з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим.
"Ми вистояли завдяки харківським медикам, педагогам і підприємцям". Про що розповіла губернаторка у привітанні з Новим Роком

У Новорічному вітанні голова ХОДА наголосила, що рік, який минає, був насичений складними випробуваннями: для нашої області, для України, для всього світу. 

"Але завдяки спільним зусиллям кожного з вас — ми вистояли, — каже Айна Тимчук. — Завдяки медикам, які кожного дня рятують наші життя та піклуються про наше здоров’я. Завдяки поліцейським і надзвичайникам, які захищають нас та оберігають від стихійного лиха. Завдяки педагогам, які вчать дітей під час пандемії. Завдяки підприємцям, які сплачують податки та піклуються про своїх робітників. Кожному з вас дякую!"

Голова Харківської обласної державної адміністрації нагадала, що у новорічну ніч варто загадувати бажання. Вона побажала харківцям, щоб усі були здорові та завжди підтримували один одного.

"І щоб кожний з нас хотів та мав можливість гідно навчатись, працювати та жити у Харківській області. Разом ми все зможемо зробити!" — впевнена губернаторка. 

Айна Тимчук побажала здоров’я, щастя та добробуту кожній родині: "Нехай прийдешній рік подарує кожному з нас здІйснення мрій та бажань! З Новим роком та Різдвом Христовим!" 

comments powered by HyperComments