В Харкові відкривається Олімпійська фан-зона, — голова ХОДА Айна Тимчук

Понеділок, 26 липня 2021, 13:27
Змагання за участю українських спортсменів транслюватимуть на великому екрані в Центральному парку Горького.
В Харкові відкривається Олімпійська фан-зона, — голова ХОДА Айна Тимчук

У фан-зоні  усі вболівальники та прихильники спорту матимуть можливість під час переглядів трансляцій підтримати спортсменів і порадіти їхнім успіхам, зустрітися з призерами попередніх олімпійських ігор, стати учасником олімпійської вікторини та отримати призи.

Голова Харківської обласної державної адміністрації  Айна Тимчук зазначила, що фан-зона працюватиме у парку Горького щоденно з 10:00 до 17:00.

«У Токіо вже є перші перемоги серед українців. І коли синьо-жовтий прапор майорить на п’єдесталі пошани Олімпійських ігор, - це велика гордість для кожного з нас. Тепер чекаємо на перемоги харків’ян, адже Харківщина завжди славилася своїми спортсменами. Ми віримо у вас, ми вболіваємо за вас. І я впевнена, що ви принесете нові перемоги нашій славній Слобожанщині та всій Україні. Запрошуємо всіх до фан-зони, щоб олімпійці Харківщини відчували нашу підтримку», - закликала Айна Тимчук.

Фан-зона відкриваэться 26 липня о 13:30, саме в той час, коли в Токыо розпочинаються фінальні змагання з важкої атлетики, в яких очікується участь харків’янки Каміли Конотоп.

Також для підтримки спортсменів на олімпіаді перед початком ігор Харківська ОДА запустила флешмоб #Вболіваємо_за_олімпійців_Харківщини, до якого долучились переможці Олімпійських ігор Яна Клочкова, Віктор Рубан, Людмила Джигалова та десятки інших спортсменів, вони записали відео зі словами підтримки учасників ігор в Токіо від Харківщини.

comments powered by HyperComments