Фан-поїзд з символікою «Металіста» вийшов на лінію в харківському метрополітені

Четвер, 19 серпня 2021, 14:59
Сьогодні пасажири Харківського метрополітену вперше побачили на найдовшій Холодногірсько-Заводської лінії фан-поїзд ФК «Металіст», який зараз силами свого легендарного президента Олександра Ярославського та за підтримки міської влади активно повертається на футбольну карту України і світу.
Фан-поїзд з символікою «Металіста» вийшов на лінію в харківському метрополітені

Перший фан-поїзд брендований в історичній «жовто-синьої» колірній гамі «Металіста», що символізує відродження і нове сходження улюбленого футбольного клубу. Потяг відправився на лінію о 6:24 ранку з електродепо Харківського метрополітену «Московське». Слідом за ним такі ж ошатні електропоїзди з'являться і на двох інших лініях - Олексіївської і Салтівської.

Фан-поїзд «Металіста» # 1 зараз найлегше зустріти між станціями Холодна гора - Індустріальна.

Як відомо, ФК «Металіст» вже переміг у всіх 4-х іграх Першої ліги національного чемпіонату в стартував сезоні 2021/2022 і б'є рекорди по відвідуваності матчів вболівальниками. У неділю, 22 серпня, на домашній зустрічі з «Оболонню» на стадіоні «Металіст» очікується рекордна кількість фанатів. Початок матчу о 18:45. Квитки - на kharkov.internet-bilet.ua і в касах стадіону.

А тим часом Олександр Ярославський паралельно відновлює футбольну інфраструктуру Харкова, повністю фінансуючи будівельні роботи на стадіоні, в дитячій футбольній академії і на тренувальній базі на суму понад 163 млн.грн.

comments powered by HyperComments