Харківські пожежники прихистили кролика, врятованого із зруйнованого рашистами будинку

Середа, 23 березня 2022, 18:54
Власники полишили тваринку в квартирі, отож рятувальники поселили її в пожежній частині
Харківські пожежники прихистили кролика, врятованого із зруйнованого рашистами будинку

В Харкові рятувальники прихистили в своїй пожежній частині декоративного кролика, якого вони врятували зі зруйнованого окупантами будинку. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на сторінку ГУ ДСНС у Харківській області в соціальній мережі "Facebook".
"Знайомтесь, це – харківський кролик Лакі. Ще кілька днів тому він був домашнім, але і у його життя увірвалася війна. В одну мить він виявився нікому не потрібним і ризикував загинути страшною смертю, якби не рятувальники", – розповіли у ДСНС.
Днями вогнеборці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини гасили пожежу у житловому кварталі у центральній частині Харкова, спричинену ворожим обстрілом.
"Вогонь вирував у квартирі на верхньому поверсі житлової триповерхівки. Раптом крізь дим та темряву один з рятувальників помітив за диваном маленькі вушка. То був домашній кролик, що лишився на самоті. Він був повністю мокрий, з обсмаленими вусами та хутром, весь тремтів від холоду. Його винесли з палаючої оселі, а потім водій пожежного авто довго відігрівав маленького вуханя під своїм бушлатом", – згадують рятувальники.
Оскільки господарів не знайшлося, хлопці залишили кролика у пожежній частині. Там у нього є свій куток, їжа та турбота.
"Власне, усе ви можете побачити в очах наших хлопців, які залюбки погодились познайомити громадськість зі своїм новим другом. Пам'ятайте, що навіть у найтемніші часи завжди є місце для людяності і гуманності. Це і вирізняє справжню людину від "освободітєля", – нагадують в ДСНС.


 

comments powered by HyperComments