Завтра буде, браття: в Харків надійшли корисні речі для тероборони, захисників і мирних жителів

Тетяна Бедняк  |  Четвер, 24 березня 2022, 18:12
Я дуже хочу наблизити нашу перемогу.
Завтра буде, браття: в Харків надійшли корисні речі для тероборони, захисників і мирних жителів
Бо дуже хочу тиждень відпустки і ліньків і манікюр і два дня спа і виключити телефон і поговорити з дітьми про несуттєві наші дівочі справи і не бігти летючою походкой, а сидіти загорнувшись в плєдік і погортати свіжий каталог моднявого шмаття.
 
Тому я завантажила і відправила машину з шняжками з Америки від друзів на Харків в 92, зпрямувала 20 тонн овочів від нідерландських фермерів на Харків, знайшла і оплатила 2 автівки, які тільки вчора почали шукати для наших захисникіа, 2 буса прощьолкала...хник...не встигла... оплатила 5 км.кабеля для 22 бата 92ї, знайшла випадково можливість завезти ще 5 тонн корисної для харківської тер.оборони, дозавантажила в бус на Харків адресні посилки, прийняла щоденну тисячу дзвінків від вас, друзі, і декілька тисяч повідомлень, знайшлась з Юриєм Калгушкиним, відкомандированим у Львів з тою ж міссією забеспечення новостворенної бригади тероборони, поснідала, пообідала і повечеряла сендвічем о п'ятій вечора за його рахунок, понервувала разом з Наталієй Курдюковою, що фури з 40 тоннами медицини якісь ніби наврочені, на кожному кроці з ними купа узгоджень і проблем і все не так як хотілось і планувалось... і день ще не закінчився, а я вже щось дуже хочу відпустку після перемоги. І Харків мій спливаючий кров'ю героїчно рубиться з ворогом. Сьогодні рашисти з особливою ненавистю нищать житлові квартали, школи, дитячі садочки і лікарні... центр прекрасного нещодавно найкомфортнішого міста країни стає руїною...
 
...Не змогла допомогти з евакуацією сім'ї з селища на білгородському напрямку... просто сьогодні не можливо...

Але я вірю. Завтра буде, браття. І буде світлий день нашої перемоги. Дякую всім вам, друзі, за сьогодняшній день, кожному, хто допомагає нашим захисникам і хто їбашить окупантів. За стійкість і мужність дякую нашим лицарям!

Обіймаю тебе, люба моя Україно!

Джерело: ФБ Тетяни Бедняк
comments powered by HyperComments