Окупанти протягом доби нанесли 55 ударів по Харківщині

П'ятниця, 25 березня 2022, 10:15
Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов
Окупанти протягом доби нанесли 55 ударів по Харківщині

Російські окупанти за минулу добу нанесли 55 ударів по Харківській області, також зафіксована підвищена активність "Градів" та "Ураганів", є постраждалі. Про це повідомляє начальник Харківської обласної воєнної адміністрації Олег Синєгубов у Telegram-каналі.
"За минулу добу від російськийх окупантів було 55 ударів, зафіксували підвищену активність "Градів", "Урагану" – біля 240 разів. Увечері противник двічі обстріляв з РСЗВ термінал аеропорту Харкова.
Від окупантів постраждали Дергачі: цивільна інфраструктура, комунікації, лікарня, є постраждалі", - написав Синєгубов. Він зазначив, що Харків та Харківщина тримають оборону, по деяких напрямках ЗСУ йдуть в контрнаступ.
Зокрема, захисники знищили російську групу зі складу 59-го танкового полку Західного військового округу, яка діяла у напрямку Харкова, та збили 2 ворожі літаки.
Крім цього, зенітно-ракетні підрозділи, які стоять в обороні Харкова, збили ракету.
В той же час окупанти продовжують тероризувати мирне населення. Голова Циркунівської ОТГ Микола Сікаленко, якого викрали з власного будинку 21 березня, досі перебуває у полоні росіян.    
Учора Синєгубов повідомляв, що уночі російські окупанти обстріляли центр Харкова ракетами типу "Калібр", випущеними із кораблів у Чорному морі. 
Він також додав, що за добу 24 березня було 44 обстріли з артилерії, танків, мінометів тощо і 140 разів Харківщину обстрілювали з реактивних систем залпового вогню. 

comments powered by HyperComments