На Харківщині ЗСУ здійснили потужну операцію

П'ятниця, 25 березня 2022, 19:25
ЗСУ на Харківщині знищили комплекс, що глушив зв’язок, розвідгрупу та вертоліт.
На Харківщині ЗСУ здійснили потужну операцію

Українські захисники знищили потужний російській стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби. Завдяки цьому комплексу окупанти «глушили» зв'язок, електроніку, роботу українських систем протиповітряної оборони і безпілотників, вели розвідувальні роботи.

«Це потужна операція! За яку ми всі вдячні нашим непереможним бійцям. Бо разом із ворожим комплексом ЗСУ знищили близько 50 ворогів, які безпосередньо працювали з технікою», — повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його даними, зранку в Харківському районі 92-га механізована бригада та військовослужбовці харківського гарнізону знищили ворожих розвідників, зокрема і командира роти. Бійці цієї ж 92-ї бригади узяли в полон 17 окупантів, 15 з яких мобілізовані з так званих днр/лнр.

«Наші військові відзначають зубожіле екіпірування бійців з недореспублік, у декого з них — стан наркотичного та алкогольного сп’яніння і повну деморалізацію», — відзначає Олег Сенєгубов.

У тому ж Харківському районі мобільні підрозділи ЗСУ артилерією знищили ворожий гвинтокрил противника, який стояв просто на землі.

«Росіяни останнім часом дають все більше приводів для їхніх ганебних поразок», — констатує очільник Харківської обладміністрації.

comments powered by HyperComments