В українському Генштабі розповіли про плани рашистів на Харківщині

Понеділок, 4 квітня 2022, 14:35
На Харківщині рашистські війська готуються до наступу в напрямку Слов'янська на Донеччині
В українському Генштабі розповіли про плани рашистів на Харківщині

В українському Генштабі розповіли про плани рашистів розгорнути наступ на місто Слов'янськ на Донеччині з території Харківщини. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 12:00 понеділка 4 квітня 2022 року.

На Харківщині окупанти готуються до проведення наступу на місто Слов’янськ.

На Слобожанському напрямку ворог продовжує блокувати Харків, здійснює артилерійські обстріли міста, перегруповує війська. Посилює протиповітряне прикриття важливих об’єктів в районі міста Бєлгород та районів зосередження військ на Харківському напрямку.

Для уточнення позицій підрозділів Збройних Сил України противник проводить розвідку в районі населеного пункту Барвінкове із застосуванням БПЛА, також намагається відновити міст через річку Сіверський Донець в районі міста Ізюм. Поблизу населеного пункту Бражківка силами до танкової ротної тактичної групи ворог провів розвідку боєм, успіху не мав, відійшов на раніше займані рубежі", - йдеться в повідомленні.

Військові звернули увагу, що наразі залишається висока імовірність нанесення авіаційних та ракетних ударів по цивільних об’єктах Харкова, триває підготовка до наступу в напрямку на Слов’янськ.

comments powered by HyperComments