На Харківщині українські військові зламали плани окупантів

Понеділок, 4 квітня 2022, 11:51
Усі бойові операції ворога в Харківській області завершуються поразкою
На Харківщині українські військові зламали плани окупантів

Сміливим захисникам Харківщини вдалося зруйнувати усі плани російських окупантів. Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, пишуть «Харьковские известия».

Усі військові операції в Харківській області завершуються поразкою ворога.

"Яким би не було бажання росіян гучно заявити про перемоги - в них це не вийшло і не вийде завдяки нашим Збройним Силам України. Практично кожен день ми знищуємо їх авіацію, техніку та живу силу", - заявив Синєгубов.

Як зазначає радник голови Офісу Президенту Арестович, ворог до сих пір не може почати наступ від Ізюму із півночі. Наступ був запланований на 1 квітня, проте в районі Ізюму в російському угрупуванні організувалася "зовсім дика солянка" - навчальні підрозділи, бойові, мобілізовані із Л/ДНР, які ніяк не можуть скоординувати.

Поразки від українських військових окупанти намагаються компенсувати обстрілами мирного населення. За добу, що минула, рашисти 17 разів обстрілювали у Харкові райони 
Салтівки, П'ятихаток та місто Дергачі. У результаті обстрілу Слобідського району учора 7 осіб загинуло, а 34 особи отримали поранення, у тому числі троє дітей віком від 3 до 17 років. В результаті обстрілу міста Дергачі троє мешканців загинуло, а 7 осіб поранено. Зруйновано дитячий садок, лікарня і біля півдесятка житлових будинків.

comments powered by HyperComments