Протягом доби, що минула, рашисти майже півсотні разів обстрілювали Харківщину

П'ятниця, 8 квітня 2022, 10:47
Обстріли Харкова та населених пунктів Харківщини проводилися артилерією, мінометами, танками та реактивними системами залпового вогню
Протягом доби, що минула, рашисти майже півсотні разів обстрілювали Харківщину

Протягом доби, що минула, рашистські війська 48 раз обстрілювали Харків і Харківську область. Вогонь вівся із артилерії, мінометів, танків та реактивних систем залпового вогню. В результаті обстрілів постраждало 15 осіб. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"За минулу добу російські окупаційні війська нанесли близько 48 ударів із артилерії, мінометів, танків та РСЗВ по районах Салтівки, П’ятихаток, Олексіївки, центру міста, Дергачах.  Станом на зараз у Харкові та районі – 15 постраждалих", - повідомив Синєгубов.

Також вночі окупанти суттєво пошкодили газопровід. Наразі на місці працюють аварійні бригади, які намагаються ліквідувати наслідки. Тривають бої на Ізюмському напрямку. Також у цьому районі продовжують евакуацію, зокрема із Барвінкового та Лозової.

За словами Синєгубова, до пунктів видачі у Харкові та до громад області доставляють гуманітарну допомогу. Її можна отримати безкоштовно у відділеннях Нової пошти та Укрпошти.

comments powered by HyperComments