У Харкові через обстріли загинуло 3 людей, більше трьох десятків поранено

Неділя, 17 квітня 2022, 12:37
Під час ворожого обстрілу, нажаль, постраждало 4 дитини
У Харкові через обстріли загинуло 3 людей, більше трьох десятків поранено

За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, рашисти не можуть підійти до Харкова, тому вони вдаються до ганебних обстрілів житлових кварталів міста, дістається також і області. 

За минулу добу російські окупаційні війська завдали 23 артилерійських, мінометних, РСЗВ-обстрілів по районах Північної Салтівки, П’ятихаток, Олексіївки, центру міста, ХТЗ, Дергачах. Крім того рашисти нанесли по місту один ракетний удар. Протягом доби внаслідок обстрілів росіян поранено 31 особу, з них - 4 дітей. Загинули - 3 цивільних.

Очільник Харківщини зазначає, що в посиленому режимі працюють медики екстреної допомоги, лікарі та наші рятувальники. На жаль, при розмінуванні російських касетних боєприпасів під Харковом підірвалися 3 саперів, 4 отримали поранення.

"Ворог не може підступитися до Харкова, наші ЗСУ тримають мічцно позиції, по деяких напрямках просуваються вперед. Тому росіяни вдаються до ганебних обстрілів житлових кварталів. 

Звертаюся до жителів Харкова: без нагальної потреби не перебувайте на вулицях. Так само, зважаючи на прийдешні свята, прошу із розумінням поставитися до рішень про обмеження перебування людей в одному місці. Це все для нашої з вами безпеки", - зазначив Синєгубов.

comments powered by HyperComments