На Харківщині, Луганщині та Херсонщині йдуть активні бої із окупантами

Середа, 20 квітня 2022, 10:12
Активні бойові дії учора, 19 квітня точилися на Ізюмському напрямку. Харків зазнав обстрілів рашистів
На Харківщині, Луганщині та Херсонщині йдуть активні бої із окупантами

На Харківщині тривають активні бойові дії ЗСУ із окупантами в Ізюмському напрямку. Крім того, активні бої із ворогом тривають на Луганщині та Херсонщині. Про це йдеться у зведеннях обласних військових адміністрацій за 19 квітня.

Обстрілів рашистів зазнавали Харків та Авдіївка на Донеччині. Вночі у Харкові окупанти продовжили періодичні обстріли окраїн житлового району Салтівка, попередньо постраждалих немає.

На Луганщині ситуація залишається складною. Місто Кремінна під контролем росіян. Рашисти намагаються штурмувати Сєвєродонецьк та Попасну. Потужний обстріл Новодружеська - містечка, яке розташоване впритул до Лисичанська. Після опівночі росіяни відкрили вогонь по житловим будинкам. Зайнялися два, в місті перебито газопровід. Декілька разів за ніч ворог також обстріляв місто Гірське. Після спроб штурму російськими окупантами Рубіжного та Сєвєродонецька до лікарні міста Новоайдар надійшло близько 130 поранених військовослужбовців ворога.

На Донеччині рашисти вночі обстріли Авдіївки, центру міста. Значні пошкодження інфраструктури. Місто частково без електрики.

Херсонщина: постійні обстріли. За останню добу майже на всій території області велися бойові дії. Інформація щодо руйнувань та постраждалих наразі відсутня. У громадах на межі із Миколаївщиною та Дніпропетровською областю, немає світла, газу, води.

Ситуація стабільно важка.

Миколаївська область: вчора ввечері внаслідок ракетного удару уражено будівлю поліклініки м.Баштанка. За попередньою інформацією без жертв. У ночі Миколаїв знову зазнав ракетних ударів. Наслідки уточнюються. В інших населених пунктах області ситуація тривожна, але керована.

comments powered by HyperComments