У Харкові встановлюють нові пожежні гідранти

Четвер, 21 квітня 2022, 13:18
Нові гідранти - європейської якості, вони можуть забезпечити максимальну оперативність при гасінні пожеж.
У Харкові встановлюють нові пожежні гідранти

У Харкові замінюють старі пожежні гідранти на нові, європейські якості, щоб забезпечити максимальну оперативність при гасінні пожеж. Про це інформує пресслужба Харківської міської ради.

Як повідомив сьогодні, 21 квітня, заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства – директор Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков, заходи виконуються за розпорядженням ДСНС.

«У місті значно зросла кількість пожеж після вибухів. Навантаження на пожежні гідранти збільшилося в рази, особливо у районах, де інтенсивність обстрілів висока. До завдання замінити зношені гідранти підійшли дуже відповідально, адже швидкість гасіння пожежі рятує життя. Залучено всі сили, щоб виконати роботи оперативно та якісно», - наголосив Владлен Волков.

За його словами, служби КП «Харківводоканал» спільно з ДСНС прийняли взаємне рішення активізувати роботу з ремонту пожежних гідрантів та особливу увагу приділити пристроям, які розташовані біля особливо важливих об'єктів з масовим перебуванням людей.

comments powered by HyperComments