Харків’ян просять виїхати з районів, що перебувають під постійними обстрілами

П'ятниця, 22 квітня 2022, 14:51
Харківський міський голова Ігор Терехов з проханням евакуюватися звернувся до жителів Північної Салтівки, П’ятихаток та мікрорайону «Горизонт», які перебувають під постійним обстрілом окупантів.
Харків’ян просять виїхати з районів, що перебувають під постійними обстрілами

Про це повідомлили у прес-службі Харківської міської ради.

«Так, це нелегко, але ми готові евакуювати вас. Дуже прошу, ухваліть рішення зберегти своє життя. Ми вас вивеземо та поселимо у нормальні умови», – звернувся він до харків’ян.

Мер повідомив, що 21 квітня відвідав один з інтернатів, куди евакуювали харків’ян з гарячих точок міста.

«Я зустрічався з харків’янами, які останні вісім тижнів не бачили нічого, крім бомбардувань своїх будинків. Сьогодні наші служби створили для них нормальні умови проживання. Вони пережили жахливі дні, але мають міцний дух і величезну віру в нашу перемогу! Перемогу, яку Україна обов’язково здобуде!» – наголосив Ігор Терехов.

За його словами, ворог продовжує жорстоко обстрілювати житлові райони міста, зокрема, 21 квітня були зруйновані два ринки. Тому Ігор Терехов закликав харків’ян без необхідності не залишати укриття, бомбосховища та станції метрополітену.

За дорученням міського голови будуть організовані автобуси для евакуації харків’ян у безпечніші місця міста, де їх забезпечать усім необхідним. З метою безпеки про час та місце відправлення автобусів мешканцям буде повідомлено додатково.

За добу з 21 по 22 квітня через російські обстріли у Харкові найбільше постраждили Московський та Київський райони.

comments powered by HyperComments