У Харкові від рашистських обстрілів постраждало 6 мирних мешканців

Субота, 23 квітня 2022, 19:45
Крім того внаслідок обстрілів на околицях Харкова загинуло 3 осіб
У Харкові від рашистських обстрілів постраждало 6 мирних мешканців

У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили, що 6 мирних мешканців постраждало внаслідок обстрілів рашистів. Крім того іще 3 особи загинули в околицях Чугуєва та Дергачів.

"Ворог, на жаль, продовжує обстрілювати наші житлові райони і житлові масиви, вулиці, складські приміщення. Постраждали знову Салтівка, Північна Салтівка, інші райони.

Наші підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій та екстрена медична допомога працюють у посиленому режимі: евакуюють поранених та усувають наслідки обстрілів і руйнувань.

На жаль, ми маємо 6 осіб поранених, 3 люди загинули – це Дергачівський і Чугуївський райони", - про це написав Олег Синєгубов.

"Російські окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Харкова та області. За добу окупанти нанесли 56 ударів, як наслідок - 19 поранених, 2 людей загинули", - додав Синєгубов.

Очільник адміністрації наполегливо попросив мешканців не виходити з домівок уночі під час комендантської години. За його словами, ворог готує провокації у Великдень.

Влада домовилась з представниками церков, що всі нічні богослужіння будуть скасовані. 

comments powered by HyperComments