У Гусарівці на Харківщині рашисти убили медика, який брав участь в АТО

Субота, 30 квітня 2022, 14:34
27-річного медика спочатку катували, а потім застрелили
У Гусарівці на Харківщині рашисти убили медика, який брав участь в АТО

На Харківщині Ізюмського району російські окупанти катували та застрелили 27-річного місцевого жителя, який брав участь в АТО як медик.

"Що далі наші війська проводять визволення окупованих земель, тим більше жахіть відкриваються на їх шляху...

В с.Гусарівка знайдено тіло 27-річного чоловіка, який, як медичний працівник, приймав участь у проведенні антитерористичної операції на сході країни.

Його тіло має чисельні рани, прострілені коліна та стопа, черепно-мозкова травма, та куля в грудях, що стала причиною смерті", - розповів про злочин окупантів начальник слідчого управління ГУ Національної поліції України в Харківській обоасті Сергій Болвінов..

Крім того, на дорозі між Гусарівкою та Шевелівкою знайшли автомобіль, який розстріляли окупанти. В автомобілі знаходилися тіла родини: тато, мама та їх трирічний син.

Болвінов повідомив, що правоохоронці отримують десятки заяв та свідчень мародерства окупантів: "Гребуть усе: від кухонних приладів до автомобілів. І це лише один населений пункт".

Раніше, за словами Болвінова, правоохоронці знайшли спаленими у підвалах трупи українців, яких спочатку катували, а потім, намагаючись приховати злочини, скинули в підвали разом із деревиною та автопокришками і підпалили.

comments powered by HyperComments