Поліцейська із Куп'янська на Харківщині співпрацювала із окупантами - її звинуватили в держзраді

Субота, 14 травня 2022, 12:25
За даними слідства, поліцейська погодилась на співпрацю з ворогом та надала всі можливості для окупації Куп‘янська
Поліцейська із Куп'янська на Харківщині співпрацювала із окупантами - її звинуватили в держзраді

Харківські правоохоронці викрили жінку-поліцейську, яка пішла на активну співпрацю із російськими окупантами. Зараз жінці-підполковнику поліції оголошено підозру в державній зраді. Про це повідомили в прокуратурі Харківської області.

"За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру заступниці начальника Куп‘янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області за фактом державної зради (ч. 1 ст. 111 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що поліцейська перейшла на бік ворога та погодилась на співпрацю з окупантами.

На вимогу представників ЗС рф вона організувала та забезпечила безперешкодне переміщення військової техніки та особового складу ЗС рф по Куп’янську у супроводі службових автомобілів віддiлу поліції. Крім того, підполковник поліції особисто супроводжувала головну колону військової техніки окупантів, яка слідувала по м. Куп’янськ.

Досудове розслідування проводять слідчі другого слідчого відділу територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, - йдеться в повідомленні прокуратури.

Додамо, що міський голова Куп'янська Геннадій Мацегора теж пішов на співпрацю із рашистами і фактично здав їм місто. Йому теж повідомлено про підозру в державній зраді.

comments powered by HyperComments