Незабаром уся Харківщина буде звільнена від рашистів

Понеділок, 16 травня 2022, 10:17
Такий прогноз в ефірі українського телебачення зробив радник Міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко
Незабаром уся Харківщина буде звільнена від рашистів

Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко прогнозує, що вже скоро вся Харківська область буде звільнена від рашистів. Про це він розповів в ефірі інформаційного марафону українських телеканалів. 

За словами Денисенка, зараз атаки росіян на Ізюмському напрямку захлинаються, наступи ворога на цьому напрямку призупинилися.

"Щодо Ізюмського напрямку – поки що їхні атаки захлинаються, точно так само, як і їхня атака у Авдіївці захлинулася, і у понеділок Генштаб поінформував про те, що вони відкинуті на свої попередні позиції", - заявив радник глави МВС.

Денисенко сподівається, що вже скоро вся Харківська область буде деокупована і українські бійці зможуть вийти на держкордон із рф. Контрнаступ на цьому напрямку уже неможливо буде зупинити. Радник міністра додав, що росіяни це теж відчувають, і саме тому вони подекуди хаотично, а інколи і не хаотично, відступають та підривають мости, щоб сповільнити наш наступ.

"Але цей контрнаступ, з моєї точки зору, уже зупинити буде практично нереалістично. І насправді це дуже важливо, бо вони остерігаються, що завдяки цьому ми зможемо зайти в тил їхнього угрупування, у тому числі. Тому і наступи на Ізюмському напрямку наразі багато у чому призупинилися", - розповів він.

Денисенко зазначив, що наразі ключовою точкою скупчення і наступу росіян є Луганщина, перш за все Сєвєродонецьк. Тут рашисти роблять спроби оточити українські війська.

"Вони спочатку думали брати у кільце взагалі усі Донецьку і Луганську області, тут уже точно можна сказати, що наразі їм нічого не вдається, тому вони сконцентрувалися саме там. Я думаю, що їм теж нічого не вдасться, але, справді, це будуть дуже гарячі дні", - сказав він.

Зазначимо, бійці 127-ої бригади ТРО ЗСУ, яка базується в Харкові, вже вийшли на ділянку держкордону із росією в Харківській області.

comments powered by HyperComments