Юні переселенці з Харкова популяризують Україну за кордоном

П'ятниця, 29 липня 2022, 16:02
Навіть перебуваючи в різних країнах світу, юні вихованці Харківських центрів дитячої та юнацької творчості активничають у творчих конкурсах та посідають призові місця.
Юні переселенці з Харкова популяризують Україну за кордоном

Приміром, вихованка Поліна Гусак стала лауреатом Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Україна єдина». Крім того, вона перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Країна Кобзаря».

У конкурсі також брала участь інша харків'янка Поліна Ярошевич, яка посіла друге місце.

Тим часом у самому Харкові, попри щонічні бомбардування і щоденні прильоти з прикордонної бєлгородчини, школярі разом із батьками беруть участь у заходах щодо перспектив незалежної України та її місця у світовому співтоваристві  – зокрема, провели тематичні виставку малюнків та фото-флешмоб.

Учням 6-10 класів розповіли про основні етапи державотворення, а для молодших школярів провели конкурс малюнків «Наша квітуча та незалежна держава». Вихованці навчальних закладів Харкова також взяли участь у різноманітних тематичних акціях, серед яких конкурс малюнків «Єдина духом Україна», флешмоб «Ми – діти незалежної України» та онлайн-спілкуваннях «Україна: шлях у майбутнє». Школярі відвідали онлайн-виставки. Діти взяли неформально поспілкувалися щодо власного бачення сучасних подій, і  створили інтернет-газету.

comments powered by HyperComments