У Харкові відкриваються кімнати психологічної реабілітації

Середа, 7 грудня 2022, 18:10
Благодійний фонд із Харкова «Добрі вчинки разом» вперше в Україні ініціював створення «Кімнати психологічної реабілітації» для дітей, які постраждали від бойових дій в Україні.
У Харкові відкриваються кімнати психологічної реабілітації

«Кімнати психологічної реабілітації» – це великий вклад в майбутнє нашої країни, в наших дітей. Одна з цілей фонду – прикласти максимум зусиль для здорового та щасливого майбутнього підростаючого покоління.

Перша «Кімната психологічної реабілітації» буде відкрита у Харкові на базі міської дитячої клінічної лікарні № 24. Кімната буде оснащена сучасним обладнанням, спеціально орієнтованим на психологічну реабілітацію дітей. Консультації буде проводити кваліфікований психолог клінічної лікарні № 24. Також, важливо, що ця послуга буде абсолютно безкоштовною.

Планується проведення індивідуальних та групових психологічних сесій для дітей від 3 до 18 років. Очікується, що одна така кімната, за рік зможе прийняти більше 500 дітей.
Всі матеріальні витрати на ремонт, закупівлю меблів та обладнання бере на себе благодійний фонд «Добрі вчинки разом».

В планах фонду на 2023 рік відкриття  ще декілька аналогічних «Кімнат психологічної реабілітації» у різних районах Харкова.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: +38 (068) 689 98 28, або поштою: contact@dobrivchynkyrazom.org

Фонд «Добрі вчинки разом» у соц.мережах
 

comments powered by HyperComments