Відпущено під підписку про невиїзд Командира та інженера військової частини під Лозовою

Надія Анатолієва  |  П'ятниця, 19 вересня 2008, 16:54
Командир та інженер військової частини А0829 під Лозовою відпущені під підписку про невиїзд. Військових затримали 1 вересня за рішенням військової прокуратури, що розслідує кримінальну справу щодо халатного відношення до військової служби.
Відпущено під підписку про невиїзд Командира та інженера військової частини під Лозовою

Справу було збуджено прокуратурою 28 серпня – наступного дня після того, як на арсеналі в Лозовій почалася пожежа, а за нею і вибухи, повідомляє МедіаПорт.

Про те, що 12 вересня командира й інженера відпустили, стало відомо сьогодні під час візиту на місце НП членів Тимчасової слідчої комісії ВР, що розслідує факти несанкціонованих поставок зброї до Грузії.

Петро Литвин, командуючий Південного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України, повідомив, що зараз проводиться внутрішнє розслідування. Їм займається керівництво Збройних Сил. За словами Литвина, результати з’являться не пізніше 20 жовтня.

Пожежа – а потім і вибухи – на складі боєприпасів у Лозовій почалися 27-го серпня. У місті було оголошено евакуацію. Вибухи тривали протягом двох тижнів.

 

comments powered by HyperComments