ШОК! В Росії перукарка три дні гвалтувала грабіжника

Олекса Шкатов  |  Вівторок, 14 квітня 2009, 15:28
У Калузькій області міліціонери розслідують пограбування з курйозним фіналом. Жертва скрутила злочинця і перетворила його в свого секс-раба на три дні. Тепер і гвалтівниці, і грабіжнику загрожує в'язниця.
ШОК! В Росії перукарка три дні гвалтувала грабіжника

Ця драматична історія сталася в перукарні містечка Мещовська. Для невеликого салону краси був звичайний вихідний день, коли клієнти йдуть один за іншим. На п'яту вечора втомлені дівчата думали лише про те, як би скоріше піти додому. Саме у цей момент в перукарню з криком «Всі на підлогу! Гроші гоніть!» увірвався озброєний пістолетом грабіжник.

В цей момент в залі були дві робітниці салону краси, включаючи і його господиню, а також двоє клієнтів – дівчина, яку не встигли достригти, сиділа в кріслі, а чоловік чекав на свою чергу. Всі присутні завмерли, немов вкопані.

«Ну на, бери!» – відповіла грабіжнику господиня закладу Ольга, знімаючи переднік, в кишені якого лежала вся денна виручка.

Грабіжник підійшов до неї за здобиччю, проте замість обіцяного отримав удар в сонячне сплетіння. Як виявилось, власниця перукарні була ще й володаркою жовтого поясу з таеквондо. Зробивши приголомшеному бандитові захоплення, дівчина перекинула його через себе, а потім спокійно зв'язала грабіжника дротом від фену, заштовхала в рота кляп і віднесла заручника в підсобку.

«Все, продовжуємо роботу, зараз міліція приїде», – підбадьорила Ольга приголомшених свідків її тріумфу.

Проте ніякої міліції Ольга не викликала. Замість цього, за годину після закінчення робочого дня, о сьомій вечора, дівчина прийшла в підсобне приміщення і заявила: «Знімай труси. Або я зроблю все, що хочу, або ти зараз поїдеш в міліцію».

Переможиця прикувала заручника рожевими пухнастими наручниками до батареї, дала віагри і від душі скористувалася горе-злочинцем. Полон Віктора продовжувався три дні. Тільки надвечір 16 березня вичавленого як лимон і покаліченого секс-раба мучителька зі словами «Йди, і щоб більше я тебе не бачила!» відпустила на всі чотири сторони.

Бідолага спочатку відправилася в лікарню – лікувати порвану уздечку своєї чоловічої гордості, а потім звернувся в міліцію.

Вже наступного дня на допиті Ольга розповіла оперативникам подробиці цієї жалісної історії. «От гад! – обурювалася дівчина. – Ну було пару разів! Так я йому ще й джинси нові купила, годувала, поїла, тисячу рублів дала, коли йшов. Ну, хай тоді теж відповість згідно з законом!»

Віктор признався, що сексуальна збоченка дійсно розмістила його як на курорті. Навіть прала його речі. Проте на хід справи ці нюанси навряд чи вплинуть – обом фігурантам справи загрожує позбавлення волі.

Навіть бувалі міліціонери дивуються з приводу того, що трапилося. «Не знаю, що буде далі, – сміючись, говорить один з співробітників Мещовськой міліції. – Але сісти можуть обоє. Він – за розбій, вона – за згвалтування і побої».

У відділенні міліції навіть жартують: «Шкода, в камері не зустрінуться: хороша пара вийшла би».

 

comments powered by HyperComments