Терміново! Вибух в Дніпропетровську. 10 осіб загинули

Микола Кузнецов  |  Четвер, 7 травня 2009, 10:06
У Дніпропетровську в залі ігрових автоматів відбувся вибух. Дев’ять осіб загинули на місці, ще один помер в лікарні. Одинадцять отримали поранення.
Терміново! Вибух в Дніпропетровську. 10 осіб загинули

ЧП відбулося минулої ночі в залі ігрових автоматів, розташованій на першому поверсі п'ятиповерхового будинку по проспекту Гагаріна, 127. Спочатку почувся хлопок, а потім почалася пожежа.

У гасінні пожежі взяли участь 57 рятувальників, 17 одиниць техніки, повідомили в прес-службі ГУ МНС в Дніпропетровській області.

Вранці голова Дніпропетровської обласної адміністрації Віктор Бондар провів нараду, на якій були розроблено низку заходів з перевірки і посиленню контролю над залами ігрових автоматів.

У найближчі години в обладміністрації відбудеться засідання державної комісії за участю першого віце-прем'єра України Олександра Турчинова і міністра МНС Володимира Шандри, пишуть «Вести».


Нагадаємо, 24 грудня 2008 року близько 22:00 в житловому будинку по вулиці Некрасова, 67 в Євпаторії стався вибух, в наслідок якого загинуло 27 осіб.

Ввечері 24 березня в Дніпропетровську в кіоску, який торгував шаурмою через витікання газу стався вибух.

13 жовтня 2007 року в цьому ж місті, в будинку № 127 по вулиці Мандриківській стався вибух побутового газу, внаслідок чого було повністю зруйновано під’їзд житлового будинку. Загинули десятки людей.

 

 

comments powered by HyperComments