Терміново! Черговий напад на інкасаторів. Вбита одна людина

Ганна Глебова  |  П'ятниця, 22 травня 2009, 17:36
Ще одне зухвале пограбування на інкасаторів здійснене в Москві.
Під час нападу один з інкасаторів загинув.

Як повідомили в правоохоронних органах російської столиці, злочин був здійснений біля будинку №11 у Великому Трьохгірському провулку.

«За попередніми даними, інкасатори перевантажували гроші з однієї машини в іншу, коли до них підбіг невідомий чоловік і відкрив стрілянину з пістолета «ТТ», – значив співбесідник агентства. У перестрілці був убитий касир, а сам нападаючий був поранений і затриманий. «Зараз грабіжник знаходиться в лікарні, його особа встановлюється», – повідомило джерело.

В той же час інформація «Інтерфаксу» декілька відрізняється від вищенаведеної. З посиланням на джерело в правоохоронних органах агентство передає, що на машину інкасації напало одразу декілька зловмисників. Причому засідка була влаштована у Великому Предтеченському провулку. У перестрілці був убитий один з бандитів, а поранений і госпіталізований, навпаки, інкасатор. Решта злочинців втекла з місця події без грошей.

На місці події працюють співробітники міліції, які з'ясовують обставини того, що трапилося.

Нагадаємо, що 2 квітня три інкасатори були вбиті в Жовтневому районі Харкова, по вулиці Клапцова, 3.

Також нагадаємо, що 6 квітня в Москві також було скоєно збройний напад на інкасаторів. В результаті невдалого пограбування поранення отримали три особи, включаючи і затриманого грабіжника.
 

comments powered by HyperComments