З'явилися докази злочинів бютовськіх депутатів-педофілів

Четвер, 15 жовтня 2009, 11:00
Народні депутати Верховної Ради розбещували дітей в «Артеку» — у МВС є докази!
насильство над дітьми

Міністерство внутрішніх справ отримало свідчення сторони, що потерпіла, про причетність до розбещення дітей в Криму депутатів Верховної ради.

Про це 14 жовтня в ефірі телекомпанії «5 канал» сказав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

«Ми отримали свідчення одного з дітей, що потерпіли, про те, що до цієї справи причетні народні депутати України», — сказав він.

Луценко здивований такими свідченнями, оскільки за 7 місяців розслідування цієї справи ніхто жодного разу не заявляв про причетність депутатів 
Ради до розбещення неповнолітніх.

Він підкреслив, що для того, щоб довести причетність депутатів до цієї справи необхідно шукати інші докази, оскільки діти можуть помилитися. Луценко додав, що МВС готове розслідувати цю справу об'єктивно.

В четвер, 14 жовтня, міністр заявив, що МВС не має в своєму розпорядженні доказів причетності депутатів Ради до розбещення дітей в «Артеку».

Нагадаємо, 13 жовтня прес-служба Партії регіонів розповсюдила заяву депутата Ради Вадима Колесніченко про те, що до нього звернулася мати двох дітей, яких згвалтували високопоставлені чиновники в «Артеку».

Генеральна прокуратура заявила, що слідство у цій справі продовжується, і його не планують поки закривати, при цьому вже затриманий обвинувачений у справі, якому на даний момент суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту до 4 місяців.

14 жовтня народний депутат від БЮТ Григорій Омельченко (14 жовтня він заявив про вихід з партії), заявив, що до розбещення дітей причетні депутати БЮТ. За його відомостями, була проведена судово-медична експертиза, яка показала, що дітей насилували протягом трьох років і все це знімалася на відео.

comments powered by HyperComments