ШОК! Пущений під укіс состав з нафтою. 12 цистерн зійшли з рейок

Середа, 21 жовтня 2009, 10:30
Вибух відбувся близько години ночі на залізничному полотні на шляху проходження составу. 12 цистерн з нафтою зійшли з рейок і перекинулися.
вибух

У Грузії біля міста Поті в ніч на середу, 21 жовтня, в результаті вибуху зійшов з рейок состав з нафтою, повідомляють представники місцевої поліції.

Вибух відбувся близько 01:00 за місцевим часом на залізничному полотні на шляху проходження вантажного составу. 12 цистерн з нафтою зійшли з рейок і перекинулися.

З декількох цистерн відбувся витік палива, повідомили представники поліції регіону Самегрело – Земо. Жертв і що постраждали в результаті вибуху немає.

Вибухом, який стався біля села Теклаті Сенакського району, пошкоджена 150-метрова ділянка залізниці на напрямі Сенаки – Поті. Рух потягів в районі події перерваний.

Представники поліції регіону Самегрело – Земо не стали уточнювати тип і потужність вибухового пристрою, що спрацював. За неперевіреними даними, як вибухівка був використаний тротил.

За останні декілька місяців це вже як мінімум третій вибух на залізницях Грузії. 2 червня начинений тротилом вибуховий пристрій спрацював біля села Інгирі на шляху пасажирського потяга «Тбіліси – Зугдіді». Тоді було пошкоджено декілька метрів залізничного полотна. 11 червня на залізничній станції Зугдіді відбулися декілька вибухів, в результаті яких постраждала одна людина. 15 вересня на вокзалі Зугдіді знов спрацював вибуховий пристрій, закладений під вагоном пасажирського потягу.

Нагадаємо,  13 жовтня, близько 9:00 в Кировському районі Дніпропетровська на вулиці Харківській, 4, в п'ятиповерховому житловому будинку відбувся вибух на зовнішній трубі побутового газу, повідомляв голова прес-служби МНС України Ігор Кроль. За інформацією правоохоронних органів, в результаті вибуху загинув  дніпропетровський бізнесмен В. Брагинський, що жив в будинку неподалеку.

Нагадаємо також, що 8 вересня Associated Press з посиланням на дослідження приватної розвідувальний-аналітичної компанії StratFor повідомило, що за останнє десятиліття основною метою міжнародного тероризму стали не військові бази, а мирні об'єкти, зокрема, готелі.

 

comments powered by HyperComments