Справа депутатів-педофілів. Тимошенко переводить стрілки на Ющенку

Понеділок, 26 жовтня 2009, 11:29
Блок Тимошенко обурився заявами президента про те, що в українській владі працюють педофіли.
ющенко та тимошенко

Віце-спікер Верховної ради, один із лідерів БЮТ Микола Томенко виступив з вимогою викликати президента Віктора Ющенка до Генеральної прокуратури для дачі показів у справі про згвалтування дітей.

Так представник Блоку Тимошенко відреагував на заяву глави держави про те, що до української влади потрапили педофіли, причетні до розбещення дітей в «Артеку».

«Президент учора зробив відповідальну заяву, мабуть, він знає більше, ніж ми, відносно цього питання, можливо тому, що «Артек» підлеглий безпосередньо Державному управлінню справ і президентові. Тому я вважаю, що президент, зробивши таку сміливу заяву, повинен піти далі й дати показання генеральному прокуророві, що він знає з цього питання», - впевнений Томенко.

За його словами, інформаційна кампанія, що розгорнулася, у справі про розбещення дітей, спрямована скоріше не на знищення політичних конкурентів, а на знищення стабільності в країні.
 

Нагадаємо, 22 жовтня Віктор Ющенко під час візиту до Харкова розкритикував Генпрокуратуру з приводу неефективності розслідування справи про «Артек».

Нагадаємо також, що 14 жовтня народний депутат від БЮТ Омельченко, заявив, що до розбещення дітей в Артеку причетні депутати БЮТ. За його відомостями, була проведена судово-медична експертиза, яка показала, що дітей насилували протягом трьох років і все це знімалася на відео. А 22 жовтня БЮТ виключив Г. Омельченко з фракції.

 

comments powered by HyperComments